Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogadajmy o TES: SKYRIM

.::Jasper::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie  temat założyłem żebyśmy pogadali sobie o TES:SKYRIM  co sądzicie o tej grze  jakie są jej minusy a jakie  plusy, jaką rasą  zazwyczaj gracie  i jak ją szkolicie, które misje  sprawiają wam problem a które  przyjemność. 

Pochwalcie się własnymi postaciami wstawiając screeny ;)

Ja osobiście gram zazwyczaj Leśnym Elfem a specjalizacja to łucznik  ... wolę zabijać  wrogów po cichu ... w najbliższym czasie dodam screena  postaci ;)

Opublikowano

Gościu, Trochę się spóźniłeś z tym tematem... Teraz wszyscy czekają na W3 a ty przynudzasz o skyrim'ie.

@top Ja grałem argonianinem, pakowałem w tarcze i miecz jednoręczny. Nosiłem ciężkie pancerze i tankowałem.

Opublikowano

Gościu, Trochę się spóźniłeś z tym tematem... Teraz wszyscy czekają na W3 a ty przynudzasz o skyrim'ie.

@top Ja grałem argonianinem, pakowałem w tarcze i miecz jednoręczny. Nosiłem ciężkie pancerze i tankowałem.

To jest temat w dziale Gry RPG / The Elder Scrolls  a jak rozumiem W3 to wiedźmin 3  więc wytłumacz mi jakim cudem  coś o wiedźminie 3 miało by się znaleźć w dziale o serii TES ?

To ze  czekasz  na w3 nie znaczy ze  nikt inny nie gra w  SKYRIM

Ale  twoja postać z tych informacji radziła sobie całkiem nieźle zapewne ... a na jakim poziomi trudności grałeś?

Opublikowano

@up Chodzi mi o to, że takie tematy tworzy się jak gra jest świeża, a nie kiedy już prawie nikt w nią nie gra. ( z wyjątkiem fanów serii.)

Jeżeli chodzi o poziom trudności to nie pamiętam już.

Opublikowano

W takim razie po co powstał ten dział? :)  Chciałem właśnie podyskutować z fanami serii TES na temat  SKYRIM :)

A powiedz mi Piatagorasie333 czy skupiałeś się tylko na wątku głównym czy również na  misjach pobocznych? A może wykonałeś  wszystkie bądź prawie wszystkie misje poboczne?

Opublikowano

w skyrimie zawsze arogamin (czy jakos tak dawno nie gralem ) wszystko robilem zeby miec jak najwiekszy damage (obrazenia) bron dwureczna i ciezka zbroja I JESTES KOXEM 

najpierw zrobilem wszystkie skille w kradziezy a potem w kowalstwie o gralo sie cudnie 

z misji robilem wszystkie ale misje poboczne czesciej bywaly lepsze niz te glowne (np losowe zdarzenie smok atakuje miasto co 7 dni ) 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

@Pitagoras333 nie dziwię się ponieważ misje poboczne były w niektórych przypadkach o wiele lepsze od misji fabularnych

@IhaHACX Argonianin* :) Ja jak wyżej pisałem wolałem skupić się na skrytobójstwie i inwestowałem pkt. W lekki pancerz oraz łucznictwo i skradanie się. Ja w trakcie robienia misji fabularnych wykonywałem misje poboczne ... lecz po zgładzeniu Alduina wykonałem znaczną część misji pobocznych :) aczkolwiek nie ukończyłem wszystkich

Opublikowano

ja tez nie skonczylem wszystkich misji poniewaz 

zbugowala mi sie jedna z glownych misji i niczym nie moglem tego naprawic (ani kody ani mody nie pomogly) 

mialem dziatka przyprowadzic do corki w jakiejs wiosce i dziadek przepadł po drodze 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Ja nie miałem takiego bugu na szczęście. Mi podobały sie zadania z Mrocznego Bractwa (o ile nazwy nie pomyliłem ) oraz Gildii złodziei :)

Aco sądzisz o modzie, który pozwala na to ze wypowiadając krzyki do mikrofonu są one wypowiadane przez snocze dziecię w grze?

Opublikowano

Cześć,

Ja po 1.5 rocznej albo rocznej przerwie postanowiłem ponownie zagrać(od nowa)

Nawet przyjemnie się gra, aktualnie można powiedzieć że zacząłem dopiero - tydzień temu.

Mam 10 lvl oraz idę w łucznika ale na razie słabo mi idzie ;)

Grafika jest niezła, misje to największy atut gry według mnie, jak każdego TES'a.

Zastanawiam się nad zagraniem W TES:O na becie w tym momencie ale zobaczymy

co z tego wyjdzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...